ул. Тошо Стайков 8, гр. Велинград

Подарете приказка

ваучер за подарък СПА хотел Двореца
Вашите данни
на чие име да бъде издаден ваучера
Моля, посочете Вашия имейл за контакт с Вас и изпращане на ваучера
телефон за връзка с Вас - при необходимост за уточняване на детайли по издаване на ваучера
В цената се включва нощувка със закуска на блок маса за двама. Деца до 12 г. се настаняват безплатно. Деца над 12 г. се настаняват на допълнително легло. Цена на допълнително легло за дете над 12 г. или възрастен - 35лв/вечер. Доплащането за вечеря е 40лв/възрастен. (Ако желаете да бъде включена, упоменете в полето за допълнителен коментар.)
Тук можете да посочите брой нощувки, тип стая, допълнителни СПА процедри, включена вечеря.
Правила и условия:

1. Подаръчният ваучер е предплатено настаняване в хотела, включващо закуска на шведска маса, вътрешен и външен басейн,
джакузи, сауна, парна баня, фитнес, интернет, паркинг, курортна такса и ДДС. 2. Към подаръчния ваучер могат да се добавят допълнителни спа процедури 3. Подаръчният ваучер може да бъде закупен с предплащане по банков път. 4. Подаръчният ваучер може да бъде получен на предварително определен адрес или по електронен път - по имейл. 5. Гостите, получили ваучер, трябва да направят своята резервация най-малко 7 дни преди датата на пристигане. 6. Подаръчният ваучер НЕ може да бъде осребрен, тъй като е невъзможно частично възстановяване на стойността му. 7. Ваучерът не важи по време на официални празници, за периоди с активни промоционални пакети и от 01.08 до 31.08. 8. Ваучерите за подарък НЕ прилагат отстъпка от цените

Научете повече за СПА хотел "Двореца"

Минералната вода - лек за много болести

Водата на Велинград съчетава лечебните свойства
на редица други наши балнеологични дестинации. Тя е лек за проблеми,
свързани с периферната нервна система. Особено добре повлиява също и оплаквания, свързани с опорно-двигателния апарат като шипове и артрити, препоръчва се и при травми – счупвания на кости, навяхвания и изкълчвания. Съставът на водата влияе положително и на състояния на обменната и ендокринната система като диабет, подагра и затлъстяване. Целебен ефект има и за хора с проблеми на сърдечно-съдовата система, затова се препоръчва на пациенти с високо кръвно налягане и атеросклероза, например.

Масажите - удоволствието, което лекува

Масажите днес са синоним на грижа за себе си, почивка, време за пълно отпускане и приятно преживяване. Освен че доказано ни помагат да се освободим от стреса, който причинява сериозни здравословни проблеми, масажите носят и много други ползи на организма.
Те ефективно се справят със схващания и болки в мускулите. Могат да се прилагат още за поддържане на мускулния тонус, възстановяване на мускулите и предотвратяване на мускулна треска. Масажите допринасят за подобряване на кръвообръщението в цялото тяло и за подсилеваане на имунната система. Изследвания са доказали, че действат благоприятно срещу депресия, безсъние, напрегнатост, подобряват състоянието на сърдечно-съдовата и нервната система. Освен това е добре известно, че масажите имат и чисто разкрасителни свойства – допринасят за по-доброто състояние на кожата и за поддържане на младежкия й вид.

Алпийската железница на Балканите

Освен минералната вода в емблема на града се е превърнала и теснолинейката, която минава през него. Наричат я „алпийската железница на Балканите”. Дължината на маршрута й е 125 км. Ако решите да се возите между двете й крайни точки, се пригответе за 5-часово пътуване заради тежкия планински терен, но и за омайваща красота. Предприемете ли това приключение, ще го помните дълго заради разнообразието от живописни гледки, десетки мостове и 35 тунела. Ще помахате на Родопите, Рила и Пирин и ще заредите сетивата си с красота.

Клептуза - любимо място за почивка

Велинград е прекрасно място за тези, които искат да заменят натоварването на делника със зеленината на природата. Един от символите на града е най-големият в България карстов извор – Клептуза. Част от водите на извора пълнят красиво езеро – любимо място за почивка и наслада както на жителите, така и на гостите на Велинград. Районът е защитена природна местност, в която можете да видите огромен брой растения, а основният дървесен вид – черният бор, осигурява прохлада и сянка на почиващите. Забавление за деца и възрастни са водните колелета, които можете да покарате във водите на красивото езеро.