ул. Тошо Стайков 8, гр. Велинград

Подарете приказка

ваучер за подарък СПА хотел Двореца
Вашите данни
Моля, посочете Вашия имейл за контакт с Вас и изпращане на ваучера
Телефон за връзка с Вас - при необходимост за уточняване на детайли по издаване на ваучера
На чие име да бъде издаден ваучера
В цената се включва нощувка със закуска и вечеря на блок маса за двама. В посочената цена Е включен и туристически данък. ДЕЦА ДО 11.99 год. се настаняват безплатно на допълнително легло! Допълнително легло за възрастен или дете над 12 години в двойна стандартна стая или двойна LUX стая – 90 лева. / на база закуска и вечеря
Тук можете да посочите брой нощувки, тип стая, допълнителни СПА процедри
Правила и условия:

1. Подаръчният ваучер е предплатено настаняване в хотела, включващо закуска и вечеря на блок маса, 
вътрешен и външен басейн,

джакузи, сауна, парна баня, фитнес, интернет, паркинг, курортна такса и ДДС. 2. Към подаръчния ваучер могат да се добавят допълнителни спа процедури 3. Подаръчният ваучер може да бъде закупен с предплащане по банков път. 4. Подаръчният ваучер може да бъде получен на предварително определен адрес или по електронен път - по имейл. 5. Гостите, получили ваучер, трябва да направят своята резервация най-малко 7 дни преди датата на пристигане. 6. Подаръчният ваучер НЕ може да бъде осребрен, тъй като е невъзможно частично възстановяване на стойността му. 7. Ваучерът НЕ важи по време на официални празници, за периоди с активни промоционални пакети.
8. Ваучерите за подарък НЕ прилагат отстъпка от цените

Научете повече за СПА хотел "Двореца"

Минералната вода - лек за много болести

Водата на Велинград съчетава лечебните свойства
на редица други наши балнеологични дестинации. Тя е лек за проблеми,
свързани с периферната нервна система. Особено добре повлиява също и оплаквания, свързани с опорно-двигателния апарат като шипове и артрити, препоръчва се и при травми – счупвания на кости, навяхвания и изкълчвания. Съставът на водата влияе положително и на състояния на обменната и ендокринната система като диабет, подагра и затлъстяване. Целебен ефект има и за хора с проблеми на сърдечно-съдовата система, затова се препоръчва на пациенти с високо кръвно налягане и атеросклероза, например.

Масажите - удоволствието, което лекува

Масажите днес са синоним на грижа за себе си, почивка, време за пълно отпускане и приятно преживяване. Освен че доказано ни помагат да се освободим от стреса, който причинява сериозни здравословни проблеми, масажите носят и много други ползи на организма.
Те ефективно се справят със схващания и болки в мускулите. Могат да се прилагат още за поддържане на мускулния тонус, възстановяване на мускулите и предотвратяване на мускулна треска. Масажите допринасят за подобряване на кръвообръщението в цялото тяло и за подсилеваане на имунната система. Изследвания са доказали, че действат благоприятно срещу депресия, безсъние, напрегнатост, подобряват състоянието на сърдечно-съдовата и нервната система. Освен това е добре известно, че масажите имат и чисто разкрасителни свойства – допринасят за по-доброто състояние на кожата и за поддържане на младежкия й вид.

Алпийската железница на Балканите

Освен минералната вода в емблема на града се е превърнала и теснолинейката, която минава през него. Наричат я „алпийската железница на Балканите”. Дължината на маршрута й е 125 км. Ако решите да се возите между двете й крайни точки, се пригответе за 5-часово пътуване заради тежкия планински терен, но и за омайваща красота. Предприемете ли това приключение, ще го помните дълго заради разнообразието от живописни гледки, десетки мостове и 35 тунела. Ще помахате на Родопите, Рила и Пирин и ще заредите сетивата си с красота.

Клептуза - любимо място за почивка

Велинград е прекрасно място за тези, които искат да заменят натоварването на делника със зеленината на природата. Един от символите на града е най-големият в България карстов извор – Клептуза. Част от водите на извора пълнят красиво езеро – любимо място за почивка и наслада както на жителите, така и на гостите на Велинград. Районът е защитена природна местност, в която можете да видите огромен брой растения, а основният дървесен вид – черният бор, осигурява прохлада и сянка на почиващите. Забавление за деца и възрастни са водните колелета, които можете да покарате във водите на красивото езеро. 

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks