ул. Тошо Стайков 8, гр. Велинград

Ресторант

Ресторантът

Ресторантът на СПА хотел „Двореца” предлага изкушаващи ястия от европейската и националната ни кухня. Ресторантът разполага с голяма и малка зала, както и с уединена зала – Ротонда, за Вашите специални събития или семейни тържества. През топлите месеци Ви предлагаме прохладата и свежестта на Родопите – сервираме избраните от Вас ястия на нашата просторна тераса с изглед към външния басейн.

Нашият шеф готвач

Иван Пелев е главният готвач на ресторант „Двореца”. Опитът и страстта на шеф Пелев в областта на кулинарията започват още от ученическите му години, а неговият непрестанен стремеж е да се развива. Той следи новостите и тенденциите в кулинарията, за да предложи на Вас, нашите гости, 5-звездни ястия, приготвени с професионализъм и отношение към продуктите.

Нашите специални предложения

Виното

Във винения ни лист ще откриете селекция от висококачествени български и чужди вина с изключителен вкус и аромат. Независимо дали сте ценител на класическите червени вина, на изисканите бели или на деликатните розета, в „Двореца” ще се насладите на характера на всяка чаша еликсир от грозде.

Менюто

Предоставяме Ви избор от традиционни български ястия и съвременни предложения от европейската кухня. Подбираме продуктите, с които работим, внимателно и ги съчетаваме с професионализъм, за да доставим наслада не само на небцето, а на всичките ви сетива.

 

Нашите десерти

Леки и ефирни или плътни и наситени, десертите, които предлагаме за вас в СПА хотел „Двореца”, са прясно приготвени от нас, с висококачествени съставки и сервирани със стил. Сладките изкушения са специално приготвени спрямо сезона

Може да се насладите на десертите освен в ресторанта, така и във Виенската сладкарница на СПА хотел „Двореца“. Изпийте чаша висококачествено кафе на терасата на Виенската сладкарница докато се наслаждавате на красива гледка към боровия парк и свеж планински въздух.

За контакт:

+359/359 56 200

Работно време:

Понеделник – Неделя
8.00-24.00 часа

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks