ул. Тошо Стайков 8, гр. Велинград

Делнично СПА бягство

Откъснете се от ежедневието и резервирайте мечтаното Делнично СПА бягство за двама.

 Само възползвайки се от офретата ни за делнично СПА бягство, получавате 10% отстъпка от цените за нощувка.
 Изберете най-подходящите СПА пакети за Вас и им се насладете заедно с любим човек.

Пакет „Релакс“:

 Ден 1 – Подводно струев масаж + Частичен масаж

Ден 2 – Арома терапия + подарък вана „Клеопатра“

Пакетна цена на човек 160лв

Пакет „Детокс“: 

Ден 1 – Подводно струев масаж + ПОДАРЪК Кална апликация на цялото тяло

Ден 2 – Меден масаж и  Терапия „Презареждане“

Пакетна цена на човек 205лв

Пакет „Клеопатра“

Ден 1: Древногръцки пилинг + ,,Небесна дъга,, –  терапия за тяло 

Ден 2: ,,Нежна ласка,, –  терапия за лице +  ПОДАРЪК вана ,,Клеопатра,, и грижа за ръцете.

Пакетна цена на човек 255лв

Пакет „Лукс“: 

Ден 1 – Турски масаж + подарък арганова грижа за косата

Ден 2 – Терапия „Бяла магия“ на цяло тяло +  неустоим чар терапия за лице 

Пакетна цена на човек 270лв

Пакет „Спри времето“

Масаж с шоколад + „Спри времето“ терапия за тяло
,,Спри времето,, терапия за лице + ПОДАРЪК терапия грижа за ръцете и терапия грижа за краката

Пакетна цена на човек 265лв

Цената е с включени 10% отстъпка и е пакетна на помещение (2 възрастни/ 4 възрастни) и включва: нощувка, закуска и вечеря на блок-маса, ползването на вътрешен и външни минерален басейн, джакузита навън, контрастни топила, фитнес, сауна, турска и парна баня, паркинг, интернет, застраховка, ДДС. В цената не са включени СПА пакетите и туристически данък от 2.52лв на ден.
Офертата е валидна само за делнични дни.
При повече от двама възрастни, моля да отбележите тук допълнителните СПА пакети.

Научете повече за СПА хотел "Двореца"

Минералната вода - лек за много болести

Водата на Велинград съчетава лечебните свойства
на редица други наши балнеологични дестинации. Тя е лек за проблеми,
свързани с периферната нервна система. Особено добре повлиява също и оплаквания, свързани с опорно-двигателния апарат като шипове и артрити, препоръчва се и при травми – счупвания на кости, навяхвания и изкълчвания. Съставът на водата влияе положително и на състояния на обменната и ендокринната система като диабет, подагра и затлъстяване. Целебен ефект има и за хора с проблеми на сърдечно-съдовата система, затова се препоръчва на пациенти с високо кръвно налягане и атеросклероза, например.

Масажите - удоволствието, което лекува

Масажите днес са синоним на грижа за себе си, почивка, време за пълно отпускане и приятно преживяване. Освен че доказано ни помагат да се освободим от стреса, който причинява сериозни здравословни проблеми, масажите носят и много други ползи на организма.
Те ефективно се справят със схващания и болки в мускулите. Могат да се прилагат още за поддържане на мускулния тонус, възстановяване на мускулите и предотвратяване на мускулна треска. Масажите допринасят за подобряване на кръвообръщението в цялото тяло и за подсилеваане на имунната система. Изследвания са доказали, че действат благоприятно срещу депресия, безсъние, напрегнатост, подобряват състоянието на сърдечно-съдовата и нервната система. Освен това е добре известно, че масажите имат и чисто разкрасителни свойства – допринасят за по-доброто състояние на кожата и за поддържане на младежкия й вид.

Алпийската железница на Балканите

Освен минералната вода в емблема на града се е превърнала и теснолинейката, която минава през него. Наричат я „алпийската железница на Балканите”. Дължината на маршрута й е 125 км. Ако решите да се возите между двете й крайни точки, се пригответе за 5-часово пътуване заради тежкия планински терен, но и за омайваща красота. Предприемете ли това приключение, ще го помните дълго заради разнообразието от живописни гледки, десетки мостове и 35 тунела. Ще помахате на Родопите, Рила и Пирин и ще заредите сетивата си с красота.

Клептуза - любимо място за почивка

Велинград е прекрасно място за тези, които искат да заменят натоварването на делника със зеленината на природата. Един от символите на града е най-големият в България карстов извор – Клептуза. Част от водите на извора пълнят красиво езеро – любимо място за почивка и наслада както на жителите, така и на гостите на Велинград. Районът е защитена природна местност, в която можете да видите огромен брой растения, а основният дървесен вид – черният бор, осигурява прохлада и сянка на почиващите. Забавление за деца и възрастни са водните колелета, които можете да покарате във водите на красивото езеро. 

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks