ул. Тошо Стайков 8, гр. Велинград

DJ Party

Да посрещнем юли с парти.

Дните са за СПА и релакса, а вечерите – за забавление. Очакваме Ви на 2.ри юли на нашето DJ party със специално подбрани любими хитове.

Ще ви подарим една незабравима вечер, защото какво повече ни трябва – любимите хора, превъзходна вечеря и хубава музика. 

Не забравяйте, че на Ваше разположение са два външни и един вътрешен басейн с топла минерална вода????, външни джакузита, контрастни топила, сауна, парна баня, СПА център, два ресторанта, детски кът и анимация за най-малките ни гости.

 
В цената на нощувката са включени и разкошно вкусни закуска и вечеря на богата блок маса.????

Направете своята резервация:

Цената е пакетна, на помещение и включва: нощувка със закуска и вечеря на блок маса, ползването на вътрешен и външни минерални басейни, джакузита навън, контрастни топила, фитнес, сауна, турска и парна баня, паркинг, Интернет, застраховка, ДДС, туристически данък в размер на 2,02 лв на ден. Допълнително легло за дете между 6 и 12 г. в двойна стандартна стая или двойна LUX стая – 45 лева. / на база закуска и вечеря Допълнително легло за възрастен или дете над 12 години в двойна стандартна стая или двойна LUX стая – 90 лева. / на база закуска с вечеря Посочените цени за Апартамент и Апартамент DELUX са за помещение /4 души /

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks