ул. Тошо Стайков 8, гр. Велинград

DJ POOL PARTY

Лято е и нашите DJ POOL PARTY събития са вече в разгара си!💙

На 6-ти август специален гост в СПА хотел „Двореца“ ще бъде DJ David Thanh. Направете резервация заедно с приятелите си и прекарайте един страхотен летен уикенд в планината,  наслаждавайки се на хубаво СПА, красива природа, минерални басейни и яко парти! 🎧

Направете своята резервация:

Цените са пакетни за двама възрастни в помещение. Към всяка нощувка е включена закуска на блок маса, dj pool party, детска анимация, ползването на вътрешен и външен минерален басейн, джакузита навън, контрастни топила, фитнес, сауни, турска и парна баня, паркинг, интернет, застраховка. В цената не влиза туристически данък в размер 2,02 лв. на човек за нощувка. ДЕЦА ДО 6 год. се настаняват безплатно на допълнително легло! Допълнително легло за дете между 6 и 12 г. в двойна стандартна стая или двойна LUX стая – 25 лева. / на база закуска / Допълнително легло за дете между 6 и 12 г. в двойна стандартна стая или двойна LUX стая – 40 лева. / на база закуска и вечеря / Допълнително легло за възрастен или дете над 12 години в двойна стандартна стая или двойна LUX стая – 50 лева. / на база закуска / Допълнително легло за възрастен или дете над 12 години в двойна стандартна стая или двойна LUX стая – 80 лева. / на база закуска с вечеря / Посочените цени за Апартамент и Апартамент DELUX са за помещение. / 4 души / Деца от 6 до 12г. ползват 50% отстъпка от цената за нощувка при настаняване на редовно легло.

Научете повече за СПА хотел "Двореца"

Минералната вода - лек за много болести

Водата на Велинград съчетава лечебните свойства
на редица други наши балнеологични дестинации. Тя е лек за проблеми,
свързани с периферната нервна система. Особено добре повлиява също и оплаквания, свързани с опорно-двигателния апарат като шипове и артрити, препоръчва се и при травми – счупвания на кости, навяхвания и изкълчвания. Съставът на водата влияе положително и на състояния на обменната и ендокринната система като диабет, подагра и затлъстяване. Целебен ефект има и за хора с проблеми на сърдечно-съдовата система, затова се препоръчва на пациенти с високо кръвно налягане и атеросклероза, например.

Масажите - удоволствието, което лекува

Масажите днес са синоним на грижа за себе си, почивка, време за пълно отпускане и приятно преживяване. Освен че доказано ни помагат да се освободим от стреса, който причинява сериозни здравословни проблеми, масажите носят и много други ползи на организма.
Те ефективно се справят със схващания и болки в мускулите. Могат да се прилагат още за поддържане на мускулния тонус, възстановяване на мускулите и предотвратяване на мускулна треска. Масажите допринасят за подобряване на кръвообръщението в цялото тяло и за подсилеваане на имунната система. Изследвания са доказали, че действат благоприятно срещу депресия, безсъние, напрегнатост, подобряват състоянието на сърдечно-съдовата и нервната система. Освен това е добре известно, че масажите имат и чисто разкрасителни свойства – допринасят за по-доброто състояние на кожата и за поддържане на младежкия й вид.

Алпийската железница на Балканите

Освен минералната вода в емблема на града се е превърнала и теснолинейката, която минава през него. Наричат я „алпийската железница на Балканите”. Дължината на маршрута й е 125 км. Ако решите да се возите между двете й крайни точки, се пригответе за 5-часово пътуване заради тежкия планински терен, но и за омайваща красота. Предприемете ли това приключение, ще го помните дълго заради разнообразието от живописни гледки, десетки мостове и 35 тунела. Ще помахате на Родопите, Рила и Пирин и ще заредите сетивата си с красота.

Клептуза - любимо място за почивка

Велинград е прекрасно място за тези, които искат да заменят натоварването на делника със зеленината на природата. Един от символите на града е най-големият в България карстов извор – Клептуза. Част от водите на извора пълнят красиво езеро – любимо място за почивка и наслада както на жителите, така и на гостите на Велинград. Районът е защитена природна местност, в която можете да видите огромен брой растения, а основният дървесен вид – черният бор, осигурява прохлада и сянка на почиващите. Забавление за деца и възрастни са водните колелета, които можете да покарате във водите на красивото езеро.