ул. Тошо Стайков 8, гр. Велинград

20% отстъпка през октомври

СПА ХОТЕЛ "ДВОРЕЦА" СТАВА НА 20!

Подаряваме Ви 20% отстъпка

Октомври е нашият „рожден“ месец, така че ще се радваме да го отпразнуваме заедно с Вас – нашите любими гости, които години наред продължават да избират нас.

Нашият подарък за вас е 20% отстъпка от цената на всички нощувки през месеца, както и специално музикално участие на 21-ви, когато е нашият празничен уикенд.

На 21-ви октомври наш специален гост ще бъде Васил Петров. Обичан български изпълнител, който ще създаде страхотна празнична атмосфера със своите вечни хитове. 

 Както винаги, ще можете да се насладите на нашите минералални басейни, джакузита, контрастни топила, СПА център с разнообразни процедури, ресторант с разкошна кухня и детски кът с аниматор за най-малките. 

Всяка резервация за настаняване през месец октомври ще бъде с 20% отстъпка. (Отстъпката е включена в посочените долу цени)

Направете своята резервация:

Цената е пакетна, на помещение и включва: нощувка със закуска и вечеря на блок маса, ползването на вътрешен и външни минерални басейни, джакузита навън, контрастни топила, фитнес, сауна, турска и парна баня, паркинг, Интернет, застраховка, ДДС. Цената НЕ включва туристически данък в размер на 2,02 лв на ден. Допълнително легло за дете до 11.99г - безплатно в двойна стандартна стая или двойна LUX стая на база закуска и вечеря Допълнително легло за възрастен или дете над 12 години в двойна стандартна стая или двойна LUX стая – 90 лева. / на база закуска с вечеря Посочените цени за Апартамент и Апартамент DELUX са за помещение /4 души /