ул. Тошо Стайков 8, гр. Велинград

Пролетно СПА презареждане

*Посочените цени за отделните типове стаи са за двойно настаняване, а за апартаментите – на помещение. Възможно е и единично настаняване. 

Резервирайте своята почивка:

Цената е промоционална и включва: нощувка, закуска на блок-маса, ползването на вътрешен и външен топъл минерален басейн, топли външни джакузита и контрастни топила, фитнес, сауна, турска и парна баня, паркинг, интернет, застраховка, туристически данък, ДДС. Допълнително легло за възрастен или дете над 12 г. в двойна стандартна стая и двойна LUX стая – 30 лева. Посочените цени за Апартамент и Апартамент DELUX са за помещение. Деца до 12 г. се настаняват безплатно. Офертата не е валидна за периоди, в които важат тематичните пакети на СПА хотел "Двореца".
Трети възрастен или дете над 12 г. в двойна стандартна и двойна луксозна стая се настанява допълнително на цена 30 лв/нощувка.

впечатления от наши гости

Много пъти сме отсядали в спа хотел Двореца - Нова година, летни ваканции... Очаровани сме от посрещане, обслужване, перфектна чистота в стаите, басейните.
йоана иванова
От всички хотели във Велинград предпочитам винаги "Двореца". Уникална сграда, зеленина и минерална вода! Лятото не минава без "Двореца"!
Катерина преждарова
Много приятно място за почивка.Чисто е навсякъде,храната е вкусна и персонала е любезен. Ще се върнем пак с удоволствие!
Диана Мишева

Направете резервация